fbpx

Dino Music

Tweede HMH show voor André Hazes Jr.

Op zondag 8 januari geeft André Hazes Jr een 2e concert in de Heineken Music Hall, de muziektempel die binnenkort wordt omgedoopt in AFAS Live. Dit nieuws werd zojuist bekend gemaakt bij RTL Boulevard. Het eerste concert van de zanger, die eerder deze week werd bekroond met 4 Buma NL Awards, is inmiddels uitverkocht. De kaartverkoop van de 2e show is direct gestart via www.andrehazesjr.nl 

Door de enorme vraag naar tickets, het eerste concert is in 3 weken tijd uitverkocht, is er besloten om er een tweede avond aan toe te voegen.

‘Ik had dit absoluut niet durven dromen dat er zoveel mensen naar mijn concert komen’, zegt André. ‘Na mijn Facebook post over de laatste kaarten kreeg ik zoveel reacties, ik wil dat iedereen erbij kan zijn, met deze extra show hoeft niemand het te missen’, aldus Hazes Jr.

Terug