fbpx

Dino Music

André Hazes live in Ahoy

André Hazes wordt door Nederland omarmd. Wanneer ‘Leef’ klinkt wordt het glas geheven en de daad bij het woord gevoegd. André weet van elke gelegenheid een feest te maken. Na vijf uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten houdt Nederland van Hazes als nooit tevoren. Hoogste tijd dus om een nieuw Hazes-avontuur aan te kondigen: André Hazes Live in Ahoy. Het is het grootste concert voor Hazes tot nu toe. Begin dit jaar verkocht hij twee keer de Amsterdamse Afas Live uit. Hazes sprak daarna direct de wens uit heel snel een nog grotere show te willen gaan doen. Die wens wordt nu werkelijkheid op 14 oktober in Ahoy, waar plek is voor 15.000 man publiek.

André Hazes: “Ahoy blijft voor mij een magische plek, ook gezien de geschiedenis die ik daar met mijn vader heb. Het voelt nu alsof de cirkel rond is. 15.000 man die ik twee uur lang mag vermaken. Ik heb er ongelooflijk veel zin in!”

Afgelopen jaar was voor Hazes een jaar van vele hoogtepunten. Zijn album Leef behaalde de gouden status en de titeltrack Leef werd een enorme hit en was zelfs goed voor platina. In 2017 lijkt hij dit succes voort te zetten met de uitverkochte Afas Live shows, een nieuw album en nu met het aankondigen van het concert in Ahoy.

De verkoop van de kaarten voor het concert in Ahoy is gestart! Het nieuwe album komt uit op 19 mei en is hier te reserveren.

Prijs vanaf 25 euro, tickets verkrijgbaar via: andreinahoy.nl

Terug