fbpx

Dino Music

André Hazes Jr. presenteert nieuw album “Leef”

Op 11 maart komt het langverwachte album van André Hazes Jr. “Leef” uit bij Dino Music. Een dag eerder, op donderdag 10 maart, kan het Nederlandse publiek tijdens een exclusieve albumpresentatie voor het eerst de nieuwe stukken horen. De bijna 250 jaar oude kerk “De Duif” in Amsterdam is het decor waarin André Hazes Jr. samen met zijn live band het album zal spelen. Slechts tweehonderd gelukkigen kunnen hiervoor een kaartje bemachtigen.

Maandenlang is met hart en ziel gewerkt aan de teksten, muziek en de opnamen van dit album. Bekende schrijvers waaronder Joost Marsman (Is Ook Schitterend) en Bram Koning (Frans Duijts, Willeke Alberti) hebben meegeschreven aan de songs op dit album. Maar ook uit meer onverwachte hoek -zoals door Diggy Dex (Eva de Roovere, Wudstik) en Thomas Berge- zijn bijdragen geleverd. André Hazes Jr. heeft zelf ook meegeschreven aan zijn album.

De met goud bekroonde song “Ik Leef Mijn Eigen Leven” was de definitieve doorbraak als solozanger nadat hij dit gezongen had bij “De Beste Zangers van Nederland” en staat vanzelfsprekend op dit album. Ook de hit “Leef”, waar André onlangs de Meezing Award van radiostation 100% NL voor ontving, is terug te vinden op de plaat, evenals zijn meest recente succesnummer “Niet Voor Lief”.

Onder leiding van Edwin van Hoevelaak (Nick & Simon, Jeroen van der Boom) is de productie van het te verschijnen album “Leef” tot stand gekomen en kenmerkt zich als een volwassen album met het inmiddels herkenbare eigen geluid van André Hazes Jr. Het album zal gelijktijdig in Vlaanderen door Universal Music worden uitgebracht.

Kaarten voor de exclusieve albumpresentatie kosten €25,= (exclusief reserveringskosten) en zijn te koop via ticketscript en de website van André Hazes Jr. www.andrehazesjr.nl. Bij de aanschaf van een ticket ontvangt de koper het gesigneerde album “Leef” cadeau. André Hazes Jr. stelt het op prijs als bezoekers zich feestelijk willen kleden voor dit evenement.

Terug